dimarts, 15 de maig del 2012

Grups informatius per a les jornades de vaga


Després de les reunions d'algunes Plataformes en defensa de l'escola pública locals, es van prenent iniciatives des dels territoris en suport a la mobilització i les jornades de vaga.

La vesprada del passat 14 de maig es va produir un tancament en l'IES Isabel de Villena convocat per la Coordinadora d'Educació de la Malva-rosa com ja anunciarem en aquest bloc. Es va decidir organitzar concentracions per a les jornades de vaga.
Tancament a la Malva-rosa
- Dimecres 16 de maig, primera jornada de vaga, a les 9h en la porta de l'IES Isabel de Villena. Després es farà una passejada pel barri per a donar a conèixer la protesta. A les 11:15 eixirem de la parada de Tramvia de la Cadena per a estar a les 12h en la plaça de Sant Agustín de València a la manifestació unitària.


- Dimarts 22 de Maig, jornada de vaga estatal convocada per sindicats amb el suport la Plataforma per l'Escola Pública. Concentració de la Coordinadora d'Educació a les 12h a la meitat de l'Avinguda Malva-rosa. A la vesprada, a les 18h s'acudirà a la manifestació a la plaça de Sant Agustín.

Així mateix el matí del 15 de maig varis grups han repartit propaganda per la localitat de Torrent anunciant les jornades de vaga. I estan previstos grups per al primer dia de vaga. Acudiran en grup a la manifestació unitària de les 12h.

Tal i com vàrem planificar, el matí del 15 de maig s'ha fet el repartiment del manifest pels centres educatius de la zona de dalt de Torrent. s'han juntat al final un bon grapat de persones, el que ens ha permés organitzar-nos en tres grups.
Grups informatius pels carrers de Torrent
Dimecres 16 de maig, primer dia de vaga, es tornarà a repartir el manifest. S'ha quedat a les 08:15 a l’encreuament dels carrers Azorín/Constitució -col·legis Antonio Machado/Miguel Hernández.
Posteriorment, aniran a la manifestació de les 12:00 a la Plaça de Sant Agustí. La quedada és a l'estació de metro Torrent-Avinguda a les 11:30 h.

Mentres, pel sud s'organitzen els autobusos per a la manifestació del 16 de maig a València.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada