dilluns, 14 de maig del 2012

Les plataformes locals i comarcals es preparen per a les jornades de mobilització de maig

Davant la sèrie de mobilitzacions que s'estan desenvolupant, i es van a desenvolupar, en aquest mes de maig, algunes plataformes locals i comarcals es preparen i organitzen per a fer la seua aportació a la lluita.

La Plataforma en defensa de l'Escola Pública de l'Horta Sud ha preparat un manifest per a repartir per tots els centres de la comarca en suport a les jornades de vaga. Recordem que a més es va parlar a la darrera reunió de la Plataforma d'organitzar un piquet en la localitat de Torrent.

La Coordinadora d'Educació de la Malva convoca a un Tancament de tota la Comunitat Educativa del barri dilluns 14 de maig a l'IES Isabel de Villena.

Aquesta jornada de lluita forma part del conjunt de mobilitzacions que s'estan duent a terme al llarg de l'estat, però molt especialment al País Valencià, contra les retallades en serveis públics i en defensa de l'educació i la sanitat.

 Esdeveniment en Facebook
Tancament a la Malva-rosa

Mentre es multipliquen les iniciatives i les assemblees sindicals per part dels delegats i des dels mateixos centres per a valorar la mobilització: En l'IES de Foios tenen una caixa de resistència, i es convoquen reunions a El Puig, Tavernes Blanques, Mislata, etc.

caixa de resistència a l'IES de Foios

VAGA i RESISTÈNCIA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada