dilluns, 1 de setembre del 2014

La Conselleria d'Educació força un començament de curs precipitat

mobilitzacions unitàries
No és cert que per començar abans les classes, ni que per augmentar diversos dies el calendari escolar anual vagen a millorar-se els resultats escolars. Aquestes no són mesures serioses contra el fracàs escolar. Són una broma de mal gust mentre es mantinguen els elevats ràtios per aula fruit de la política de retallades de la Conselleria.

La Plataforma en defensa de l’escola pública ha convocat per als primers dies de curs diversos actes de protesta com concentracions a les portes dels centres educatius, murals i actes musicals, tancaments, etcètera. En particular assenyalem:


  • el dia 2 hi haurà un acte d’inauguració del curs per part de les entitats que defensen l’escola pública al CEIP Ramiro Jover, col•legi que el curs passat es va mostrar com exemple de lluita i recuperació de drets. 
  • El 3 pel matí convoquem a concentrar-se a les portes de tots els centres educatius, en particular subratllem les concentracions al CEIP Cremona d’Alaquàs i al CEIP Emilio Lluch de Nàquera. 
  • El dia 3 per la vesprada es realitzarà un mural reivindicatiu a la porta del CEIP Ballester Fandos, com exemple de compromís per que cap escola no es tanca.

manifestació en defensa del CP de Nàquera
mural al CP Ballester Fandos

#IniciCurs
#ResistènciaLOMCE
#SOMeducació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada