dijous, 5 de setembre del 2013

Bon curs 2013-14, i més escola pública!

Aquest curs serà un altre de retallades. 
Si volem millors notícies, les haurem de generar nosaltres amb el nostre treball i la nostra lluita, perquè si esperem que vinguen de la Conselleria d'Educació o del Ministre Wert...

Després de la reunió interna d'organització del passat 3 de Setembre, el calendari unitari de defensa de l'escola pública ja el tenim marcat:

  • Dijous 5 de Setembre hi haurà roda de premsa de la Plataforma per denunciar les mancances aquest inici de curs a la nostra escola, i per informar de les mobilitzacions previstes aquest inici de curs. Contarà amb el testimoni d’un pare o mare que ha lluitat molt perquè al seu centre s’òbriga una línia en valencià, amb alumnat compromès amb l’educació pública i l’accés al dret a l’educació i amb professorat que treballa diàriament amb necessitats educatives especials. Entre altres intervindrà Empar Bataller, una companya que està al CEIP Ballester Fandos on forma part de l'equip directiu, treballant tots els dies per la integració.
  • Dilluns 9 de Setembre, data d'inici de curs a Primària, convocatòria d'abraçades als col.legis públics. La Plataforma es concentrarà al CEIP Pare Català de València en reconeixement pel seu compromís per l'escola en valencià.
  • Dijous 12 roda de premsa de la FE CCOO PV per valorar l'inici de curs 2013-14 i plantejar les linies de treball d'enguany.
  • Dilluns 16, data d'inici de curs de Secundària, convocatòria de concentracions i lectura de manifestos als Instituts. La Plataforma es concentrarà a les portes de l'IES el Carme de València els alumnes del qual han obtés uns molt bons resultats a les PAU.

I les iniciatives continuaràn amb recollida de signatures, manifestos, i trobades de plataformes. Aquest curs treballarem en cada centre per una escola pública i de qualitat, apostant per construir futur a les aules!.

Intervenció d'Empar


Intervenció d'Abraham

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada