dimarts, 29 de gener del 2013

Crònica NO oficial del XI Congrés de la FE CCOO

reunió de la delegació del PV

Durant els dies 17, 18 i 19 de gener s'ha realitzat el XI Congrés de les Comissions Obreres d'Ensenyament. Vaig tenir l'oportunitat de participar en aquestes jornades en l'Auditori Marcelino Camacho de Madrid.

Igual que en els anteriors Congressos es va triar una Comissió Executiva reduïda i es van prendre una sèrie de mesures per a simplificar l'organització. A més es va triar a Paco García com a nou Secretari General de l'organització. Un company que ha dirigit el nostre sindicat en la Comunitat de Madrid en els últims anys: Cal recordar que la FE CCOO de Madrid és el sindicat majoritari; participant i animant la marea verda contra les polítiques neoliberals d'Esperanza Aguirre i per l'escola pública. La delegació del País Valencià va ser especialment activa en el Congrés, aportant moltes esmenes a les ponències.
Delegació de FE CCOO PV
 
A mitjan Febrer se celebrarà el Congrés de la Confederació Sindical de les Comissions Obreres, concloent tot el procés que es va iniciar amb els Congressos de primer nivell. En aquest esdeveniment ja no participaré. ;-)

Nova Comissió Executiva estatal
 
Cloenda del Congrés
Al final del transcurs de totes aquestes trobades seria necessari eixir més forts i més participatius per a enfrontar les dinàmiques voraces actuals del Sistema Capitalista. És el repte dels pròxims temps, i per a açò necessita la Classe Treballadora a Comissions Obreres.

Intervenció de Miguel Angel Vera al Congrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada