divendres, 9 de novembre del 2012

Calendari: Barris i localitats de València s'organitzen per a la Vaga General

Les Plataformes, organitzacions i persones que han estat treballant contra les retallades durant els últims anys, s'organitzen per a donar una contundent resposta el 14 de Novembre.
Se nota que aprenem...


Torrent i Horta Sud:
S'han realitzat diverses reunions de la Plataforma per l'Escola Pública, decidint-se el repartiment de fulles informatives i organització de piquets. A més es realitzarà un acte de la Cimera Social el dilluns 12 de Novembre a les 19h en la Casa de la Cultura de Torrent.
Fulla que se repartirà als Coles de Torrent
  
Burjassot:
El Dijous 8 es va realitzar una Assemblea Ciutadana en la localitat de cara a impulsar la Vaga. Ademés s'han fet Assemblees a molts dels centres educatius públics (Instituts i col·legis)
Assemblea a Burjassot
Cartells a l'IES V. A. Estellés de Burjassot

Malva-rosa:
En un ambient altament combatiu es va reunir la Coordinadora d'Educació del barri per a organitzar-se de cara a la Jornada del 14 de Novembre. Representants de mares, pares i professorat de tots els centres públics van decidir impulsar una jornada activa de Vaga: s'organitzarà un piquet per al barri i es repartiran circulars pels col·legis i cartells pel barri els dies anteriors.
Reunió de la Coordinadora d'Educació de la Malva

Meliana:
S'han realitzat reunions de la plataforma pels serveis públics de la localitat i també assemblees en els centres educatius. Dilluns que ve 12 hi haurà una taula redona per a organitzar la Vaga en la localitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada