dilluns, 16 de juliol del 2012

Volen enfonsar el país: Cal impedir-ho

"El Govern pretén empobrir a la immensa majoria de la societat"

"Cal passar de la resignació a la lluita activa contra les polítiques del Govern i aquest paquet de mesures que va a empobrir encara més als ciutadans".


ALGUNES DE LES RETALLADES als EMPLEATS PÚBLICS CONTINGUTS EN EL RDL 20/2012 QUE ENS AFECTARÀN:

  • Eliminació de la paga extraordinària de Nadal: Amb caràcter general tots els empleats públics perdrem la paga extraordinària de Nadal de 2012 (Detall: articles 2 i 3 del RDL 20/2012).
  • Eliminació de la cobertura del 100% de les ITs: Es retalla la cobertura retributiva en cas de baixes per malaltia al 50% durant els tres primers dies i al 75% des de la cambra i fins al vintè (article 9 del RDL 20/2012).
  • Mobilitat "forçosa": S'aprova la mobilitat en l'assignació de llocs amb canvis d'adscripció i redistribució d'efectius, sense negociació (article 15 del RDL 20/2012).
  • Limitació de la negociació col·lectiva: S'elimina el dret a la negociació col·lectiva dels empleats públics en cas que l'Administració tinga problemes econòmics (article 7 del RDL 20/2012).
  • Reducció dels permisos sindicals: Amb l'objectiu de bloquejar les accions de protesta i mobilització dels sindicats, han reduït els permisos sindicals (article 10 del RDL 20/2012).
Però NO tots els polítics són iguals!!

Respecte i dignitat per a totes les persones aturades: persones privades del dret a un treball digne

La jornada del dia 19 de juliol és el principi d'una mobilització sostinguda que continuarà en el mes de setembre i que s'activarà juntament amb altres organitzacions de la societat civil. "Quan es coneguen els Pressupostos Generals de l'Estat per a 2013 la societat manifestarà el seu rebuig i nosaltres posarem la llera, per a convocar accions més innovadores " ha afirmat Toxo. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada