dimecres, 28 de març del 2012

Demà és un dia important per a la llibertat.


Demà, dia 29 de Març de 2012, és un dia important per a la llibertat: En alguns centres educatius es limita la possibilitat de posar cartells, en els carrers de València la policia a colp de porra vol limitar el dret de manifestació, en president de la Patronal vol limitar el dret a la Vaga,... per açò el 29 de Març és tan important que exercim el nostre dret a la Vaga General. 
El Dilluns 26 vaig estar en la concentració de la "Jornada ciutadana pels drets socials i laborals" que es va realitzar a Mislata. Es van reunir unes 200 persones entre profes i mestres, mares i pares, veïns, etc. Al final de la concentració es va realitzar una assemblea en el carrer. Les paraules i expressions que més es van utilitzar en les intervencions van ser precisament: llibertat, democràcia i "sense por".



Parla Eva Hernández en nom del InterAMPA de Mislata. Fa lectura del manifest de FAPA València de suport a la Vaga General del 29M


Tancament a l'IES Misericordia 26 març

A continuació vaig estar en el tancament en l'IES La Misericòrdia, en una assemblea amb representants d'UGT i STE. Jo participava com a representant de la Federació d'Ensenyament de CCOO del PV. Van acudir unes 70 persones i es va realitzar una Assemblea amb intervencions molt interessants. Entre altres temes, es va parlar de les limitacions que s'estan posant en alguns centres a la llibertat de reunió, a la llibertat de posar cartells, etc.

Tancament a l'IES Misericordia 26 març
Dimarts 27 ha continuat l'acció Sindical a L'Horta Nord, convocant la Vaga General: Pobla Farnals, Foios, Meliana, Rafelbunyol,... el seguiment de la Vaga sembla que serà alt en molts centres d'aquestes localitats.


Panell informatiua a l'IES de Foios. Està previst un seguiment de la Vaga al voltant del 70% 
Els drets que no s'exerceixen, es perden.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada