divendres, 30 de març del 2012

Dades de seguiment de la Vaga 29M

Oferim algunes dades del seguiment de la Vaga del 29M en els centres dels quals sóc permanent sindical. Totes les dades ací exposades vénen de fonts fiables, algunes no oficials, i diverses: professorat, equips directius, mares i pares.
Pancarta 29M "Educació en Vaga" IES Francesc Badia de Foios.
  • Col·legi Públic Nou d’Octubre de Tavernes Blanques seguiment del 60%
  • Col·legi Públic "Platero y Yo" d’Aldaia seguiment del 70%. Justet per a cobrir els serveis mínims. 96 alumnes de vora 500 que te el Cole. Totes les cuineres de vaga, i se suspèn el menjador.
  • Col·legi Públic El Crist de Meliana 27 persones en Vaga de 34, tenint en compte que 5 persones eren de Serveis Mínims, podem dir que el seguiment ha sigut pràcticament total. 77 alumnes de 450. Piquet informatiu a la porta del col·legi a les 8:30h.
  • El 28 de març feren Assemblea a l´IES  Molí del Sol de Mislata, de 70 participants 58 votaren sí a fer vaga. Això suposa més d´un 60% del claustre i és un èxit de la coordinadora de centres de Mislata. La reunió va acabar amb un fort aplaudiment per agrair l’esforç de tots i mostrar decisió.
  • L'IES de Foios seguiment massiu. El 80% del professorat, el 100% del PAS, l'AMPA i la major part de l'alumnat, que s'ha sumat en junta de delegats i assemblees de classe.
  • IES La Moreria de Mislata 48 de 56 professors i professores. 85% de seguiment.
  • CEIP Blasco Ibañez de València 6 de 15 mestres; 22 xiquets en tot el centre.
  • CEIP Ballester Fandos 9 de 15, 10 xiquets.
  • CEIP Malva-rosa tots: 100%, garantint serveis mínims.
  • CEIP Cavite-Isla de Hierro 70%
  • CEIP Sant Onofre de Quart de Poblet seguiment del 85% (just per a cobrir serveis mínims)
Piquet informatiu pels carrers de València a les 10h del mati amb gent d'Ensenyament
Segons la Consellera d'Educació, el seguiment de la Vaga en ensenyament públic valenciana en la província de València ha sigut del 43%. També ha dit que "no hi ha hagut cap tipus de retallades en educació amb l'últim Decret". (Agencia EFE)

Piquet informatiu a la porta del CEIP El Crist de Meliana

Els tres sindicats convocants en educació pública valenciana hem xifrat el seguiment en un 60%. I la manifestació de la vesprada va ser multitudinària.



"Més del 60% del professorat de l’ensenyament públic no universitari i el 90% de l’universitari secunden la Vaga General del 29M
D’acord amb les primeres dades recollides pels tres sindicats de l’ensenyament públic convocants de la Vaga General, STEPV, FE CCOO PV i FETE UGT PV, el seguiment de la vaga en aquest sector ha estat clar i contundent i ha de ser una senyal clara al govern estatal i també a l’autonòmic que la política de retallades en inversió als serveis públics i l’agressió contra els drets laborals de treballadores i treballadors són rebutjades de forma massiva atenent a l’esforç realitzat exercint el dret de vaga"


CCOO PV xifra el seguiment de la vaga entorn del 76%.

"Sólo la responsabilidad de los coordinadores de piquetes, el cumplimiento de los servicios mínimos pactados y el cambio de actitud de los mandos de las fuerzas de seguridad, han permitido que se impusiera el sentido común. Denunciaremos la agresiva actitud empresarial ante Inspección de Trabajo"


El seguiment global en tots els sectors ha sigut el següent, segons CCOO i UGT:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada