divendres, 10 de febrer del 2012

Les mobilitzacions avancen i es multipliquen per localitats.



Malgrat l'apretat calendari de mobilitzacions, la lluita avaça a bon ritme: però és una carrera de fons!!


Dilluns 6 es van produir tancaments en diversos instituts i col·legis. Sabem que en l'Institut de FP Blasco Ibañez de València es van produir alguns moments de tensió, perquè es pensava que podria acudir la policia. Mentre, els representants dels treballadors (de sanitat, educació i administració pública) també van realitzar tancaments. Jo vaig participar en el de la Conselleria de Cultura.


Més fotos ací.



El Dimarts 7 la comunitat educativa de Mislata va realitzar una gran concentració a la plaça de l'Ajuntament. La presència de CCOO va ser molt significativa. Vaig desgastar la meva veu de tant xisclar. I el baluern i l'animació van ser continus. Unes 500 persones van participar en una mobilització que va desbordar les previsions i que apunto va estar de convertir-se en manifestació. L'Alcalde de la localitat també es va unir a l'acte. 





Més fotos de la mobilització a Mislata ací.



El Dimecres 8 vaig participar en l'Assemblea unitària en la localitat de Xàtiva. Us deixe un vídeo que explica millor com va ser l'ambient i el contingut dels temes tractats.






Dijous 9 es va produir una manifestació a Moncada. També CCOO vam estar presents, (gràcies a l'afiliació, a Carlos per la seva participació i a Ramón pels permisos per poder dur-ho a terme), en un acte que va reunir a unes 200 persones.


Més fotos ací

El divendres continúna les assemblees en els centres. I recordeu la important Marxa convocada per al dissabte 11.

Mentrestant, la Coordinadora d'Educació Malva-rosa prepara les pancartes per a les properes mobilitzacions...






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada