dimarts, 24 de gener del 2012

Tan important com el 21G és el 26G


Sens dubte la manifestació del passat 21 de gener va ser un èxit total. Per molt que la repercussió en els mitjans de comunicació estatal haja sigut molt reduïda, els i les que vam estar alli sabem que va ser molt important.


El Conseller d'Hisenda Vés-la no suposava, el dia que ens va anunciar les retallades, que la resposta anava a ser tan rotunda. A més està acompanyada per alguna cosa tan necessari com una resposta continuada i general des de cadascun dels centres educatius del País València. 




Però el 26G també és molt important. Si el 21G estava convocat el professorat i tota la comunitat educativa del País, el 26 d'aquest mes estem convocats els treballadors i treballadores de l'ensenyament, de sanitat, de Justícia, dels serveis públics, de l'administració en general depenent de la Generalitat Valenciana. Sí, aquells i aquelles com tu que t'han baixat dràsticament el sou, al costat dels usuaris d'aquests serveis que és la ciutadania en el seu conjunt. La Classe Treballadora sap especialment que és necessari defensar els serveis públics, i que molts d'ells garanteixen drets que ha costat molt d'aconseguir.





Per tot açò, acudeix també aquest 26 de Gener a la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada