dimarts, 10 de gener del 2012

Publicat el Decret de retallades: “Avui comença tot”



En el DOCV d'avui es publica el decret-llei pel qual es comet la major retallada de la història al professorat valencià.







Realment hi ha raons per a estar indignat. Hi ha raons per a la revolta. Però, serem capaços de donar una resposta a l'alçada de l'atac patit?. Entre el dilluns 9 i el dimarts 10 de gener s'han produït diverses reunions de la Federació d'Ensenyament de CCOO del PV, de l'àrea pública de CCOO PV (sanitat, educació i serveis a la ciutadania), i amb altres sindicats per a organitzar les mobilitzacions de resposta.



Mentrestant les iniciatives se succeeixen: cabreig en els centres, assemblees informatives, iniciatives de concentracions i tancaments. Cal esmentar la convocatòria d'Assemblea d'Educació de la localitat de Mislata, localitat de comprèn 3 IES, 1 IFP, 7 CEIP i 1 EPA, on han convocat una assemblea de tots els centres educatius públics conjuntament i on hem sigut convocats.



Veurem fins a on pot arribar la resposta. Veurem si som capaços de respondre els sindicats units juntament amb els treballadors i treballadores de l'ensenyament, fent pinya.



En els pròxims dies es coneixeran algunes de les mesures proposades. Així mateix, la FE CCOO PV està organitzant un mecanisme de consulta on-line sobre el model de resposta i nivell de compromís davant la situació creada. Tanmateix, convoquem assemblees del nostre sindicat per a valorar la situació.



Esperem noves iniciatives, feu-les arrivar i les donarem difusió!

La resignació no és una opció!

#nomeresigno

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada