dimecres, 18 de gener del 2012

Més col·legis se sumen a la mobilització per l'escola pública

El Dimarts 17 de Gener va ser de nou una intensa jornada d'Acció Sindical, a l'altura de la mobilització que està ocorrent en els Claustres.
9:30h IES Federica Montsey de Burjassot.

A l'ombra de la torre de Canal 9, es realitza una Assemblea a la qual acudeixen més de 30 treballadors de l'ensenyament. En la taula de la sala de professors s'està pintant la pancarta que trauran en la concentració del pròxim dijous. El divendres anterior van eixir al carrer al costat de l'alumnat d'un col·legi pròxim i van tallar els carrers.



IES Federica Montseny a l'ombra de Canal 9

Taula de la sala de mestres 



10:40 IES Vicent Andrés Estellés de Burjassot.

Assemblea a la qual acudeixen unes 15 persones. Preocupació i malestar per les dures retallades patides. El Divendres anterior es van concentrar a les portes de Canal 9.






12:30h. Col·legi Públic Fernando dels Rios.

Assemblea a l'hora d'exclusiva del centre. Acudeixen més de la meitat de les mestres. Alguna gent ja ha acudit a les assemblees de CCOO. Diverses interines estan especialment indignades.


Aquest col.legi és un exemple d'integració i d'escola pública 



Prestageries de la sala de Mestres del CEIP Fernando de los Rios



18h IES Jose de Ribera a Xàtica

Assemblea unitària. En el moment de més afluència es van explicar 120 persones. Intervenim en nom de la FE CCOO PV per a defensar l'escola pública i els serveis públics, juntament amb els nostres drets com a treballadors. Bon ambient i moltes iniciatives.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada